Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Μαϊ-2022 14:50

  Canopy Growth: Μειώθηκαν στο τρίμηνο τα έσοδα

  Canopy Growth: Μειώθηκαν στο τρίμηνο τα έσοδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 11% υποχωρεί η μετοχή της Canopy Growth Corp στις προσυνεδριακές συναλλαγές, παρά το ότι ανακοίνωσε συρρίκνωση ζημιών στο δ΄ τρίμηνο, στα 574,6 εκατ. δολάρια Καναδά ή 1,46 δολάρια ανά μετοχή, από τα 700 εκατ. δολάρια Καναδά ή 1,85 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Τα έσοδα στο τρίμηνο μειώθηκαν στα 126,1 εκατ. δολάρια Καναδά από τα 167,4 εκατ. δολάρια Καναδά στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους.

  Οι αναλυτές ανέμεναν ότι η υποστηριζόμενη από την Constellation Brands εταιρεία, θα ανακοίνωνε ζημιές 30 σεντς ανα μετοχή και έσοδα 129,9 εκατ. δολαρίων.

  Η Canopy Growth αναμένει να ανακοινώσει θετικά προσαρμοσμένα EBITDA στη χρήση 2024, χωρίς τις επενδύσεις σε ποτά BioSteel και τις αμερικανικές δραστηριότητες THC.

  "Η επίτευξη κερδοφορίας είναι κρίσιμη και έχουμε αναλάβει επιπλέον πρωτοβουλίες για τον εξορθολογισμό και την αύξηση της αποτελεσματικότητας στις παγκόσμιες δραστηριότητες κάνναβης", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος.

  "Στη χρήση 2023, εστιάζουμε στην εφαρμογή της πορείας μας προς την κερδοφορία στον Καναδά, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ευκαιρίες με υψηλή δυναμική, κυρίως στη BioSteel, και αναπτύσσουμε περαιτέρω του αμερικανικού οικοσυστήματος THC, το οποίο πιστεύουμε ότι παραμένει εξαιρετικά υποτιμημένο από την αγορά", τόνισε.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ