Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Απρ-2022 13:24

  Carlyle Group: Μικρότερη του αναμενόμενου η αύξηση των κερδών

  Carlyle Group: Μικρότερη του αναμενόμενου η αύξηση των κερδών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Carlyle Group ανακοίνωσε χαμηλότερη του αναμενόμενου αύξηση (41%) των κερδών στο α΄ τρίμηνο, καθώς η μεταβλητότητα της αγοράς απέτρεψε την εταιρεία private equity να κάνει cash out σε assets, όπως ανέμεναν ορισμένοι αναλυτές.

  Τα κέρδη για τους μετόχους, αυξήθηκαν στα 303 εκατ. Δολάρια από τα 214,9 εκατ. Δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  Αυτό μεταφράζεται σε μετά από φόρους κέρδη ανά μετοχή 74 σεντς, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 1,01 δολάρια.

  Ο διευθύνων σύμβουλος ανέφερε σε συνέντευξη ότι η μεταβλητότητα της αγοράς που προκαλείται από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι ανησυχίες για τον πληθωρισμό, επιβράδυναν τη δραστηριότητα συναλλαγών στην οποία στηρίζεται η Carlyle για να αποκομίσει κέρδη.

  Τα καθαρά έσοδα της διαμορφώθηκαν στο ποσό-ρεκόρ των 4,3 δισ. Δολαρίων, υψηλότερα 34% από τα 3,2 δισ. Δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  Στη διάρκεια του τριμήνου, η Carlyle ξόδεψε 10,9 δισ. Δολάρια για νέες εξαγορές σε όλο το χαρτοφυλάκιο της και αποκόμισε 6,4 δισ. Δολάρια από τις πωλήσεις assets.

  Τα κέρδη της που σχετίζονται από αμοιβές, αυξήθηκαν στο ποσό-ρεκόρ των 183 εκατ. Δολαρίων, υψηλότερα από τα 129 εκατ. Δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  Τα συνολικά assets υπό διαχείριση αυξήθηκαν 8% στα 325 δισ. Δολάρια στη διάρκεια του τριμήνου, κυρίως λόγω της αξγοράς του χαρτοφυλακίου των 15 δισ. Δολαρίων της CBAM Partners, της ισχυρής δραστηριότητας συγκέντρωσης κεφαλαίων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ