Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Απρ-2022 11:18

  Easyjet: Αναμένει η χωρητικότητά της να διαμορφωθεί σε προ πανδημίας επίπεδα το καλοκαίρι

  Easyjet: Αναμένει η χωρητικότητά της να διαμορφωθεί σε προ πανδημίας επίπεδα το καλοκαίρι
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Easyjet ανακοίνωσε πως αναμένει τη χωρητικότητά της αυτό το καλοκαίρι να φτάσει τα προ πανδημίας επίπεδα, και ότι έχει ανακάμψει για τα καλά από τον Ιανουάριο που η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την πανδημία.

  Η αεροπορική εταιρεία τόνισε πως οι καλοκαιρινές κρατήσεις για τις τελευταίες έξι εβδομάδες είναι θετικές και ότι διατηρεί τις εκτιμήσεις για τη χωρητικότητα της στο επίπεδο του 2019 το καλοκαίρι, καθώς και τις θετικές της προοπτικές για το Πάσχα.

  "Παραμένουμε σίγουροι για τα σχέδια μας που θα μας δουν να φτάσουμε πιο κοντά στα επίπεδα του 2019 αυτό το καλοκαίρι, και να αναδευθούμε ως ένας από τους νικητές στην ανάκαμψη”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Johan Lundgren.

  Η αεροπορική εταιρεία τόνισε πως η χωρητικότητά της αυξήθηκε σε όλη τη διάρκεια του β΄ τριμήνου και ότι τον Μάρτιο λειτουργούσε στο 80% της δυναμικής της σε σχέση με το 2019, πριν την πανδημία.

  Αναμένει δε ότι η χωρητικότητά της στο γ΄ τρίμηνο θα διαμορφωθεί στο 90% του γ΄ τριμήνου του 2019.

  Συνεχίζει να βλέπει ισχυρή ζήτηση για το δ΄ τρίμηνο, ιδιαίτερα για τα ταξίδια αναψυχής, και η easyJet Holidays συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της.

  Η εταιρεία τόνισε πως για το εξάμηνο μέχρι την 31η Μαρτίου αναμένει προ φόρων ζημιές 535-565 εκατ. Στερλίνων (697-736,1 εκατ. Δολάρια).

  Για το α΄ μισό της χρήσης 2021 ανακοίνωσε προ φόρων ζημιές 701 εκατ. Στερλίνων.

  Αναμένει ότι τα έσοδα της περιόδου θα διαμορφωθούν στα 1,5 δισ. Στερλίνες έναντι των 240 εκατ. Στερλίνων πριν από ένα χρόνο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ