Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Απρ-2022 15:26

  Χαμηλότερες των προσδοκιών οι εκτιμήσεις της Conagra Brands για το έτος

  Χαμηλότερες των προσδοκιών οι εκτιμήσεις της Conagra Brands για το έτος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτώση 4,3% καταγράφει η μετοχή της Conagra Brands στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς οι εκτιμήσεις που έδωσε για τα κέρδη ήταν χαμηλότερες των προσδοκιών των αναλυτών.

  Η εταιρεία τροφίμων σημείωσε καθαρά κέρδη 218,4 εκατ. Δολαρίων ή 45 σεντς ανά μετοχή, χαμηλότερα από τα 281,4 εκατ. Δολάρια ή 58 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 58 σεντς, αντίστοιχα των εκτιμήσεων των αναλυτών. Οι πωλήσεις των 2,914 δισ. Δολαρίων αυξήθηκαν από τα 2,771 δισ. Δολάρια πριν από ένα χρόνο και ήταν υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 2,846 δισ. Δολάρια.

  "Βιώσαμε υψηλότερες από τις αναμενόμενες πιέσεις κόστους καθώς προχωρούσαμε στο γ΄ τρίμηνο, και αναμένουμε ότι αυτές οι πιέσεις θα συνεχιστούν στο δ΄ τρίμηνο, ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες δραστηριότητες κατεψυγμένων, και σνακ”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Sean Connolly.

  Για το δ΄ τρίμηνο η Conagra αναμένει αύξηση των οργανικών καθαρών πωλήσεων κατά 7% και προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 64 σεντς.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πωλήσεις 2,901 δισ. Δολαρίων, υποδηλώνοντας αύξηση 5,9% και κέρδη ανά μετοχή 70 πέντε.

  Για τη χρήση 2022, η Conagra αναμένει αύξηση πωλήσεων 4% έναντι προηγούμενης εκτίμησης για 3% και προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή 2,35 δολαρίων, χαμηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση για 2,50 δολάρια.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πωλήσεις 11,444 δισ. Δολάρια, υποδηλώνοντας ανάπτυξη 2,3% και κέρδη ανά μετοχή 2,42 δολαρίων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ