Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Μαρ-2022 13:47

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιστρέφει η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιστρέφει η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης για fitness, wellness & υγεία, FIBO, η οποία επιστρέφει δυναμικά στις 7 με 10 Απριλίου, μετά από ένα χρόνο απουσίας, στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας στη Γερμανία, από τον διοργανωτή Reed Exhibitions.

  Στη FIBO 2022, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα σε έξι αίθουσες, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν πληθώρα events αλλά και το νέο συνέδριο FIBO, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν τις καινοτομίες στην αγορά και θα ανταλλάξουν απόψεις για θέματα του μέλλοντος, σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Η FIBO, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως, στην οποία σημειώνεται αυξητική τάση στον αριθμό των Ελλήνων επισκεπτών.

  Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 018, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις https://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/fibo/ και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fibo.com.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ