Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Μαρ-2022 19:10

  Τα καταστήματα της Nike παραμένουν ανοιχτά στη Ρωσία, παρά την ανακοίνωση για κλείσιμό τους

  Τα καταστήματα της Nike παραμένουν ανοιχτά στη Ρωσία, παρά την ανακοίνωση για κλείσιμό τους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πολλά καταστήματα της Nike σε όλη τη Ρωσία ήταν ανοιχτά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με ελέγχους που πραγματοποίησε το Reuters, περισσότερο από μία εβδομάδα αφότου η εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε ότι κλείνει προσωρινά όλα τα καταστήματά της στη χώρα.

  Σε ένα από τα έξι καταστήματα της Μόσχας με τα οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά το Reuters, ένας υπάλληλος δήλωσε: "Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες, αλλά νομίζω ότι το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό τουλάχιστον για ένα μήνα".

  Η Nike ανακοίνωσε στις 3 Μαρτίου ότι θα αναστείλει τη λειτουργία όλων των καταστημάτων της στη Ρωσία, ακολουθώντας αρκετά δυτικά brands που το έπραξαν μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία. Η Nike διαθέτει περίπου 100 καταστήματα στη Ρωσία, σύμφωνα με τον κατάλογο καταστημάτων στον ιστότοπό της, ο οποίος δείχνει ότι όλα είναι "ανοιχτά".

  Ένας υπάλληλος της Nike στα εταιρικά γραφεία της εταιρείας στη Ρωσία δήλωσε στο Reuters ότι πολλά από τα καταστήματά της παρέμειναν ανοιχτά. Ο υπάλληλος δήλωσε, ωστόσο, ότι τα "εργοστασιακά καταστήματα Nike" έχουν κλείσει προσωρινά.

  Η Nike δεν απάντησε σε αιτήματα για σχολιασμό της κατάστασης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ