Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Φεβ-2022 16:26

  Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance επενδύει 200 εκατ. δολάρια στo Forbes

  Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance επενδύει 200 εκατ. δολάρια στo Forbes
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τo ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance θα πραγματοποιήσει μια επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο Forbes, ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρεία μέσων ενημέρωσης, με την πλατφόρμα να λαμβάνει μερίδιο μέσω μιας εισηγμένης εταιρείας εξαγορών ειδικού σκοπού (SPAC), σύμφωνα με το Reuters.

  Η επένδυση της Binance, του μεγαλύτερου χρηματιστηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε όγκο συναλλαγών, θα αντικαταστήσει το ήμισυ των δεσμεύσεων ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων από επενδυτές που έχουν ήδη ανακοινωθεί από το Forbes και την SPAC Magnum Opus Acquisition Limited.

  Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους το Forbes και η Magnum Opus.

  "Οι συναλλαγές με τη Magnum Opus και τη Binance αναμένεται να βοηθήσουν το Forbes να μεγιστοποιήσει τις αξίες της επωνυμίας και των επιχειρήσεων", ανέφερε η εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

  Το Forbes είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο ότι θα εισέλθει στο χρηματιστήριο με όχημα την εταιρεία SPAC Magnum Opus, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει την ψηφιακή μετάβαση και να επιδιώξει περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης.

  Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η Binance απέσυρε μια αγωγή κατά του Forbes. Το 2020 είχε μηνύσει την εταιρεία και δύο δημοσιογράφους για ρεπορτάζ το οποίο είχε δημοσιεύσει το Forbes σχετικά με την εταιρική δομή της Binance. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ