Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 30-Ιαν-2022 21:35

  Μπλόκο από Binance σε 281 λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων Νιγηριανών

  Μπλόκο από Binance σε 281 λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων Νιγηριανών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι μπλόκαρε τους προσωπικούς λογαριασμούς 281 Νιγηριανών χρηστών, επικαλούμενη την ανάγκη συμμόρφωσης με τους διεθνείς νόμους περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

  Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλός της Binance, Changpeng Zhao, σε επιστολή του προς Νιγηριανούς πελάτες με ημερομηνία 29 Ιανουαρίου, η απόφαση για τον περιορισμό ορισμένων προσωπικών λογαριασμών ήταν για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών.

  Πρόσθεσε ότι άνω του 1/3 των λογαριασμών αυτών περιορίστηκαν κατόπιν αιτήματος των διεθνών αρχών επιβολής του νόμου.

  "Προς το παρόν, έχουμε επιλύσει 79 υποθέσεις και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στις άλλες. Όλες οι υποθέσεις που δεν σχετίζονται με την επιβολή του νόμου θα επιλυθούν εντός δύο εβδομάδων", δήλωσε ο Changpeng Zhao.

  Παρά την απαγόρευση της κεντρικής τράπεζας της Νιγηρίας, οι Νιγηριανοί συνέχισαν να στρέφονται στα κρυπτονομίσματα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για να προστατεύσουν τις αποταμιεύσεις τους καθώς το νόμισμα νάιρα χάνει αξία αλλά και για να στέλνουν πληρωμές στο εξωτερικό επειδή συχνά είναι δύσκολο να αποκτήσουν δολάρια ΗΠΑ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ