Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 23-Ιαν-2022 23:56

  Σ. Μισέλ - Ρ. Μετσόλα καταδικάζουν τους βανδαλισμούς σε κτίριο της ΕΕ στις Βρυξέλλες

  Σ. Μισέλ - Ρ. Μετσόλα καταδικάζουν τους βανδαλισμούς σε κτίριο της ΕΕ στις Βρυξέλλες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H βία δεν γίνεται ανεκτή τονίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ μετά τα σοβαρά επεισόδια και τις καταστροφές που σημειώθηκαν στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες κατά των περιορισμών για την προστασία από τον κορονοϊό.

  Ειδικότερα, ο κ. Μισέλ αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: "Το δικαίωμα της ειρηνικής διαδήλωσης, της κριτικής ή της διαμαρτυρίας είναι ιερό στις ευρωπαϊκές δημοκρατίες μας.

  Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή βία.

  Θέλω να εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου στις δυνάμεις ασφαλείας και στα θύματα της βίας και των λεηλασιών σήμερα στις Βρυξέλλες".

  Στο ίδιο μήκος κύματος και η νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, που καταδίκασε την επίθεση στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης τονίζοντας ότι "οι σημερινοί βανδαλισμοί, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της ΕΥΕΔ στις Βρυξέλλες είναι τόσο εξωφρενικοί όσο και άνευ λογικής".

  Στην ανάρτησή της στο Twitter η κ. Μετσόλα σημειώνει ότι "η ΕΥΕΔ υποστηρίζει την ειρήνη, τον διάλογο, την ασφάλεια" και προσθέτει ότι "το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέκεται δίπλα στους συναδέλφους μας και καταδικάζει αυτές τις πράξεις".

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ