Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Ιαν-2022 17:35

  Ρωσία: Με εντολή Μισούστιν, η κυβέρνηση θα λειτουργεί μέσω τηλεδιασκέψεων

  Ρωσία: Με εντολή Μισούστιν, η κυβέρνηση θα λειτουργεί μέσω τηλεδιασκέψεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την διασπορά του κορονοϊού και την σημαντική αύξηση των νέων κρουσμάτων, έδωσε εντολή από σήμερα 21 Ιανουαρίου, οι κυβερνητικές συσκέψεις να γίνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω τηλεδιασκέψεων όπως και οι συνεδριάσεις των ομοσπονδιακών οργάνων. Η απόφαση αυτή αφορά στον μηχανισμό της κυβέρνησης, τα υπουργεία και τα τμήματά τους στην περιφέρεια.

  Σήμερα η Ρωσία ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 49.513 νέα κρούσματα κορονοϊού, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας. Στην Μόσχα μόνο, το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 15.987 νέα κρούσματα.

  Το προεδρείο του συντονιστικού συμβουλίου της κυβέρνησης, που είναι αρμόδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στην τελευταία του συνεδρίαση ασχολήθηκε με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την διασπορά της παραλλαγής Όμικρον, η οποία κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο.

  Ο κ. Μισούστιν ανακοίνωσε ότι με εντολή του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχει εκπονηθεί σχέδιο πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της νέας κατάστασης, το οποίο προβλέπει την προετοιμασία του συστήματος υγείας για το ενδεχόμενο την απότομης αύξησης του αριθμού των ασθενών.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ