Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Ιαν-2022 14:35

  Οδηγία των Deutsche Bank και Barclays για επιστροφή των υπαλλήλων τους στα γραφεία

  Οδηγία των Deutsche Bank και Barclays για επιστροφή των υπαλλήλων τους στα γραφεία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Barclays και η Deutsche Bank έχει ενημερώσει το προσωπικό ότι μπορούν να επιστρέψουν στα γραφεία τους στην Αγγλία, και ενώνονται με έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό τραπεζών που ανοίγουν εκ νέου τα γραφεία τους μετά από τη χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊο.

  Η Deutsche Bank δήλωσε στους υπαλλήλους της ότι μπορούν να αρχίσουν να επιστρέφουν στα γραφεία από τις 31 Ιανουαρίου, τόνισε εκπρόσωπος της τράπεζας.

  Η Barclays επίσης θα επαναφέρει μερικώς την παρουσία στα γραφεία της στην Αγγλία από την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε πηγή στο Reuters.

  Ορισμένα στελέχη, συμπεριλαμβανομένων και traders, είχαν συνεχίσει να πηγαίνουν στα γραφεία της Deutsche Bank, αλλά τώρα θα μπορούν να επιστρέψουν και άλλοι, με τους περισσότερους να εργάζονται κατά μέσο όρο τρεις ημέρες την εβδομάδα από το γραφείο, ανέφερε ο εκπρόσωπος.

  Οι τράπεζες ακολουθούν το παράδειγμα των Standard Chartered, Citigroup, Goldman Sachs και HSBC, που σπεύδουν να επαναφέρουν τους υπαλλήλους στα γραφεία, καθώς η βρετανική κυβέρνηση καταργεί την οδηγία για εργασία από το σπίτι στην Αγγλία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ