Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Ιαν-2022 15:28

  Stadler: Κέρδισε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της για την παράδοση τρένων

  Stadler: Κέρδισε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της για την παράδοση τρένων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μετοχή της ελβετικής εταιρείας κατασκευής τρένων Stadler Rail AG, σημειώνει άνοδο 5,3% μετά από την ανακοίνωση ότι ανέλαβε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της, για την παράδοση 504 τραμ-τρένων, αξίας 4 δισ. Ευρώ.

  Η συμφωνία πλαίσιο με μια κοινοπραξία έξι επιχειρήσεων μεταφορών από τη Γερμανία και την Αυστρία, περιλαμβάνει μια σταθερή παραγγελία 246 οχημάτων Citylink τα επόμενα 10 χρόνια, αξίας 1,7 δισ. Ευρώ, ανέφερε η Stadler.

  Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί η παραγγελία κατά ακόμη 258, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

  Τα πρώτα τέσσερα οχήματα θα παραδοθούν το 2024, με τη συμφωνία επίσης να περιλαμβάνει μια σύμβαση συντήρησης για μέχρι 32 χρόνια,.

  Η μεγάλη παραγγελία είναι θετική για την εταιρεία, και δείχνει ότι υπάρχει ένα σταθερό περιβάλλον ζήτησης, σύμφωνα με αναλυτές της Citi.

  Το μέγεθος της παραγγελίας θα σημαίνει ένα σημαντικό ποσό που θα καταβληθεί, το οποίο θα αυξήσει το κεφάλι κίνησης της Stadler, ενώ η σύμβαση συντήρησης βοηθάει το μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό μείγμα της εταιρείας, τόνισε η Citigroup.

  Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν από έξι μεταφορικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων μιας στην Καρλσρούη και στο Σάαρμπρούκεν, και οι δύο στη Γερμανία, και στο Σαλσμπρουγκ και στο Λίνς της Αυστρίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ