Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Ιαν-2022 17:39

  Πολωνία: Η PGNiG θα μειώσει τις τιμές φυσικού αερίου για τις μικρές επιχειρήσεις κατά 25%

  φυσικο αεριο χρηματα νομισματα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η πολωνική PGNiG θα μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου για τις μικρές επιχειρήσεις κατά 25% από σήμερα, όπως ανακοίνωσε στο Twitter ο υπουργός Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων της χώρας, Jacek Sasin, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

  Επιχειρήσεις σε όλη την Πολωνία έχουν αναφέρει ότι έλαβαν ειδοποιήσεις ότι οι λογαριασμοί τους για το φυσικό αέριο θα είναι αυξημένοι σε σύγκριση με το 2021, με αποτέλεσμα ορισμένες από αυτές να τερματίσουν τις δραστηριότητές τους.

  "Έδωσα εντολή στην PGNiG γι αλήψη μέτρων ούτως ώστε να μειωθεί το κόστος του φυσικού αερίου κατά ένα τέταρτο για επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, κομμωτήρια, χώροι παροχής υπηρεσιών", έγραψε στο Twitter προσθέτοντας ότι η μείωση των τιμών θα έχει ισχύ από σήμερα Παρασκευή.

  Η θυγατρική της PGNiG που είναι υπεύθυνη για την πώληση φυσικού αερίου σε μικρές επιχειρήσεις πρόσθεσε ότι η μείωση θα ισχύσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

  Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση της Πολωνίας ανακοίνωσε νέο νόμο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου σε δημόσιους φορείς όπως τα νοσοκομεία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ