Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Ιαν-2022 11:21

  Experian: Αυξήθηκαν 14% τα έσοδα γ΄ τριμήνου

  Experian: Αυξήθηκαν 14% τα έσοδα γ΄ τριμήνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Experian, η μεγαλύτερη εταιρεία πιστωτικών δεδομένων παγκοσμίως, ανακοίνωσε αύξηση 14% στα έσοδα γ΄ τριμήνου, κυρίως χάρη στην ισχυρή ζήτηση για τις υπηρεσίες της σε καταναλωτές και επιχειρήσει στη Βόρεια Αμερική.

  Η ζήτηση για πιστωτικές αναφορές και βαθμολογίες έχει αυξηθεί στις βασικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Experian, μετά από την άρση των περιορισμών του κορονοϊού, τα ευέλικτα κριτήρια δανεισμού και τα χαμηλά επιτόκια που συνέβαλαν στην αναζωογόνηση των δραστηριοτήτων δανεισμού και marketing από τους πελάτες.

  Η ιρλανδική εταιρεία επωφελήθηκε από την ισχυρή ζήτηση για πίστωση που έδειξαν οι Αμερικανοί καταναλωτές το 2021, ενώ οι αιτήσεις για πίστωση συνολικά ανέκαμψαν στο επίπεδο του 2019.

  Η Experian τόνισε πως αναμένει τα ετήσια έσοδα να αυξηθούν περί το 16%-17%, υψηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις για αύξηση 15%-17%.

  Η εισηγμένη στο Λονδίνο εταιρεία ωστόσο, συρρίκνωσε τις προβλέψεις της για τα οργανικά έσοδα του έτους, κυρίως λόγω της εξασθένισης στις αγορές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ