Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Ιαν-2022 17:44

  Goldman Sachs: Καθυστερεί για δύο ακόμη εβδομάδες η επιστροφή υπαλλήλων στα γραφεία

  Goldman Sachs: Καθυστερεί για δύο ακόμη εβδομάδες η επιστροφή υπαλλήλων στα γραφεία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Goldman Sachs ανέβαλε το σχέδιο επιστροφής στο γραφείο για το προσωπικό των ΗΠΑ κατά δύο ακόμη εβδομάδες, καθώς τα κρούσματα COVID-19 στη χώρα αναζωπυρώνονται, σε μεγάλο βαθμό τροφοδοτούμενα από την εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον, σύμφωνα με το Reuters.

  Οι υπάλληλοι της τράπεζας ενημερώθηκαν ότι μπορούν να καθυστερήσουν την επιστροφή τους στα γραφεία μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, δήλωσε εκπρόσωπος, αφού προηγουμένως είχαν επιτρέψει στους εργαζόμενους να εργαστούν από το σπίτι τους μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

  Η Goldman Σαψησ, η οποία ήταν μία από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους όσον αφορά την επιστροφή του προσωπικού στα γραφεία, αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά της εξαιτίας της ταχέως εξαπλούμενης παραλλαγής Όμικρον στις ΗΠΑ.

  Η τράπεζα επέβαλε επίσης υποχρεωτικό εμβολιασμό και με τρίτη δόση για όλους τους δικαιούχους υπαλλήλους, με ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου.

  Οι μεγάλες εταιρείες της Wall Street συνεχίζουν να παλεύουν με το πvς θα επαναφέρουν τους εργαζόμενους στα γραφεία με ασφάλεια, με τα κρούσματα του κορονoϊού να αυξάνονται και πάλι ραγδαία.

  Η Citigroup δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 έως τις 14 Ιανουαρίου θα τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών και θα απολυθούν στο τέλος του μήνα, εκτός εάν τους χορηγηθεί εξαίρεση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ