Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 07-Ιαν-2022 23:36

  Η FedEx προειδοποιεί για καθυστερήσεις στις αποστολές εμπορευμάτων λόγω Όμικρον

  Η FedEx προειδοποιεί για καθυστερήσεις στις αποστολές εμπορευμάτων λόγω Όμικρον
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο παγκόσμιος κολοσσός αποστολών FedEx Corp προειδοποίησε την Παρασκευή ότι ο αυξανόμενος αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού λόγω της υπερμεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί ελλείψεις σε επίπεδο προσωπικού και οδηγεί σε καθυστερήσεις τις αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων.

  "Το εκρηκτικό κύμα της παραλλαγής Όμικρον έχει προκαλέσει προσωρινή έλλειψη διαθέσιμων πληρωμάτων και επιχειρησιακού προσωπικού”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

  Ο κολοσσός των μεταφορών πρόσθεσε ότι οι σφοδρές χειμερινές καταιγίδες στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Μέμφις στο Τενεσί όπου βρίσκεται ο κύριος αεροπορικός κόμβος της, δημιουργούν πρόσθετες προκλήσεις, επισημαίνοντας ωστόσος ότι εφαρμόζει σχέδια έκτακτης ανάγκης και προσαρμόζει τις δραστηριότητές της προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα.

  Ο σφοδρός χειμώνας και η ταχεία εξάπλωση της Όμικρον έχουν οδηγήσει σε απότομη αύξηση των μολύνσεων στις ΗΠΑ, αναγκάζοντας αρκετές εγχώριες αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν πτήσεις τους, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των πιλότων και των πληρωμάτων που μπαίνουν σε καραντίνα, σύμφωνα με το Reuters.

  Η ανεπαρκής στελέχωση, σε συνδυασμό με σειρά άλλων ζητημάτων, ανάγκασαν την Πέμπτη και την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ, έναν από τους μεγαλύτερους μη στρατιωτικούς εργοδότες των ΗΠΑ, να επιδιώξει για τους 650.000 υπαλλήλους της προσωρινή εξαίρεση από τους κανόνες περί εμβολιασμού και διαγνωστικών ελέγχων που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση Μπάιντεν για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ