Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 02-Ιαν-2022 19:45

  Goldman Sachs: Αλλάζει ρότα και ζητά από τους υπαλλήλους της να δουλέψουν με τηλεργασία

  Goldman Sachs: Αλλάζει ρότα και ζητά από τους υπαλλήλους της να δουλέψουν με τηλεργασία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Goldman Sachs, ένας από τους πιο ένθερμους υπερασπιστές για την επιστροφή του προσωπικού της στα γραφεία, ζητά από τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ να εργάζονται από το σπίτι αν μπορούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται σε εθνικό επίπεδο, μετέδωσε το Bloomberg.

  Η μεταστροφή της Goldman έρχεται μετά την υιοθέτηση μιας πιο προσεκτικής στάσης από τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους ομίλους συμπεριλαμβανομένων των JPMorgan και Citigroup, καθώς η παραλλαγή όμικρον του κορονοϊού εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στις ΗΠΑ, ενθαρρύνοντας το προσωπικό να συνεχίσει την εργασία του το νέο έτος από τα σπίτια του.

  "Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την πορεία αυτής της αύξησης, ενθαρρύνουμε τώρα όσους μπορούν να εργαστούν αποτελεσματικά από το σπίτι να το κάνουν", ανέφερε η τράπεζα την Κυριακή σε σημείωμα προς τους υπαλλήλους.

  Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Goldman επέμενα στο σχέδιο επιστροφής στο γραφείο, καθιστώντας υποχρεωτικές τις αναμνηστικές δόσεις εμβολιασμού.

  Η Goldman Sachs τόνιζε τότε στους υπαλλήλους της την 27η Δεκεμβρίου πως όσοι εισέρχονται στα γραφεία της θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και με την αναμνηστική δόση έως την 1η Φεβρουαρίου, εφόσον αυτή προσφέρεται.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ