Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 02-Ιαν-2022 11:49

  Κύπρος: Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών 5 - 11 ετών

  Κύπρος: Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών 5 - 11 ετών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών στην Κύπρο.

  Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου προχώρησε στην λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων.

  Έτσι, σήμερα, από τις 08:00 το πρωί και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, το εμβολιαστικό κέντρο της Κρατικής έκθεσης στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), με παιδιάτρους να εμβολιάζουν από το πρωί εκατοντάδες παιδιά των εν λόγω ηλικιών.

  Σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν ραντεβού, σε συγκεκριμένα σημεία Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

  Παράλληλα σε άλλα σημεία των εμβολιαστικών κέντρων, στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, θα εξυπηρετούνται και άτομα 12 ετών και άνω, μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού για εμβολιασμό, καθώς και Walk-in μόνο για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό δεύτερης δόσης Moderna ή Pfizer-BioNTech, με δεδομένο ότι η πρώτη δόση έγινε στο ίδιο κέντρο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ