Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 29-Δεκ-2021 08:19

  Κίνα: Ετήσια αύξηση 15% κατέγραψαν τα έσοδα του κλάδου των υπηρεσιών υλικοτεχνικής διαχείρισης

  112030367
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο τομέας της προσφοράς υπηρεσιών υλικοτεχνικής διαχείρισης στην Κίνα εξακολούθησε να αναπτύσσεται τη φετινή περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, παρά τα σποραδικά κύματα των κρουσμάτων της COVID-19, όπως έδειξαν χθες, τα στοιχεία της Κινεζικής Ομοσπονδίας Υλικοτεχνικής Διαχείρισης και Αγορών.

  Η συνολική οικονομική αξία των αγαθών που διαχειρίστηκε ο αναφερόμενος τομέας καταγράφηκε στα 288,8 τρισεκατομμύρια γουάν (45,34 τρισεκατομμύρια δολάρια) κατά το αναφερόμενο ενδεκάμηνο, με ετήσια αύξηση 9,7%.

  Η ζήτηση υλικοτεχνικής διαχείρισης για τις εισαγωγές βελτιώνεται, παρά την ετήσια μείωση κατά 0,2% που κατέγραψαν οι σχετικές υπηρεσίες κατά την ίδια χρονική περίοδο, ενώ ανέκαμψαν το Νοέμβριο, με ετήσια αύξηση 8,9%.

  Αναφορικά με τα προϊόντα, οι εισαγωγές άνθρακα αυξήθηκαν σημαντικά, ενώ οι εισαγωγές σιδηρομεταλλευμάτων, αργού πετρελαίου, σόγιας και άλλων προϊόντων παρέμειναν σε χαμηλό επίπεδο.

  Οι κινεζικές εισαγωγές άνθρακα και λιγνίτη κατέγραψαν ετήσια αύξηση 10,6% κατά το ίδιο ενδεκάμηνο, ενώ η αύξησή τους, μόνο για το μήνα Νοέμβριο καταγράφηκε στο 200%.

  Τα συνολικά έσοδα του κλάδου της υλικοτεχνικής διαχείρισης έφτασαν στα 10,8 τρισεκατομμύρια γουάν την αναφερόμενη χρονική περίοδο, με ετήσια αύξηση 15% και μέση αύξηση διετίας στο 8,2% σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας ομοσπονδίας.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ