Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Δεκ-2021 13:12

  BE Semiconductor: Υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο δ΄ τρίμηνο

  BE Semiconductor: Υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο δ΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η κατασκευάστρια εταιρεία εξοπλισμού επεξεργαστών BE Semiconductor, ανακοίνωσε ότι υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα δ΄ τριμήνου, εξαιτίας των πλημμυρών που έπληξαν την κύρια μονάδα παραγωγής στη Μαλαισία.

  Η κατασκευάστρια εταιρεία εξοπλισμού συναρμολόγησης και συσκευασίας ημιαγωγών, τόνισε πως οι καταρρακτώδεις βροχές επηρέασαν την κύρια παραγωγική του μονάδα στο Shah Alam στη Μαλαισία και ανέκοψαν τη συναρμολόγηση των προϊόντων, αξίας 25 εκατ. Ευρώ.

  "Οι πρώτες εκτιμήσεις για το εφάπαξ κόστος συνδέονται με υλικά και εργασία που είναι απαραίτητα για την επισκευή ή την αναπαραγωγή των συστημάτων που επηρεάστηκαν, και ανέρχονται στο ποσό των 4-6 εκατ. Ευρώ, τα οποία θα χρεωθούν στα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου”, ανέφερε ο όμιλος σε ανακοίνωση.

  Η BE Semiconductor τόνισε πως δεν ανέμενε το κόστος επιδιόρθωσης του επηρεαζόμενου εξοπλισμού να υπερβεί τα 2 εκατ. Ευρώ.

  Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Μαλαισίας, την Κυριακή διέσωσαν 21.000 ανθρώπους που εκτοπίστηκαν από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι βροχές σε επτά πολιτείες.

  Η εταιρεία τώρα προβλέπει πτώση 15%-20% στα έσοδα δ΄ τριμήνου έναντι του γ΄ τριμήνου, σε σχέση με την αρχική εκτίμηση για πτώση 5%-15%.

  Ωστόσο σημείωσε ότι λοι παραγγελίες στο δ΄ τρίμηνο θα φτάσουν τα 180-190 εκατ. Ευρώ, υψηλότερα από τα 157,3 εκατ. Ευρώ του προηγουμένου έτους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ