Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Δεκ-2021 10:41

  Stagecoach: Αυξήθηκαν τα κέρδη στο α΄ εξάμηνο

  Stagecoach: Αυξήθηκαν τα κέρδη στο α΄ εξάμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η βρετανική εταιρεία λεωφορείων και σιδηροδρόμων Stagecoach, ανακοίνωσε αύξηση των κερδών α΄ εξαμήνου, ενισχυμένη από την χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας και το εκ νέου άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των χώρων εργασίας, αλλά ο αριθμός των επιβατών παραμένει χαμηλότερος από τα προ πανδημίας επίπεδα.

  Η εταιρεία τόνισε ότι ανέκαμψαν τα ταξίδια των επιβατών στο 70% περίπου του επιπέδου του 2019 τον Νοέμβριο, προτού υποχωρήσουν προσφάτως εξαιτίας της Καταιγίδας Arwen σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και των πρόσφατων μέτρων για τον κορονοϊό.

  Τα μεταφορικά μέσα ανακάμπτουν από τα χαμηλά στα οποία βρέθηκαν ςτο αποκορύφωνα της πανδημίας, όταν οι περιορισμοί και οι εκκλήσεις για τήρηση αποστάσεων, αποθάρρυναν τους ανθρώπους από το να χρησιμοποιούν δημόσια λεωφορεία και τρένα.

  Η Stagecoach, η οποία βρίσκεται σε συνομιλίες με την ανταγωνιστική National Express για μια ενδεχόμενη εξαγορά, δήλωσε ότι τα προσαρμοσμένα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 18,4 εκατ. Στερλίνες (24,37 εκατ. Δολάρια) για το εξάμηνο που έληξε τον Οκτώβριο, από τα 0,4 εκατ. Στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ