Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Δεκ-2021 10:11

  Securitas: Εξαγοράζει δραστηριότητες της Stanley Black & Decker έναντι 3,2 δισ. δολαρίων

  Securitas: Εξαγοράζει δραστηριότητες της Stanley Black & Decker έναντι 3,2 δισ. δολαρίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η σουηδική Securitas ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά των δραστηριοτήτων λύσεων ηλεκτρονικής ασφάλειας της ανταγωνιστικής Stanley Black & Decker έναντι 3,2 δισ. Δολαρίων, στην μεγαλύτερη εξαγορά της μέχρι σήμερα.

  Η Securitas, η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας παγκοσμίως, πιέζει εδώ και χρόνια να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στις πωλήσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας και να μειώσει την έκθεση της στη φύλαξη με προσωπικό.

  "Μαζί με τη Stanley Security, την μεγαλύτερη εξαγορά μας στην ιστορία, το προφίλ της Securitas αλλάζει από την κορυφαία εταιρεία φύλαξης με ηλεκτρονική ασφάλεια και δυνατότητες λύσεων, σε έναν κορυφαίο συνεργάτη έξυπνων λύσεων ασφάλειας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

  "Το μέλλον της ασφάλειας χτίζεται γύρω από τον συνδυασμό παρουσίας παγκοσμίως, συνδεδεμένης τεχνολογίας και έξυπνης χρήσης δεδομένων και μαζί με τη Stanley Security, η Securitas βρίσκεται σε ιδανική θέση για να κερδίσει σε αυτό το περιβάλλον”, πρόσθεσε.

  Η Securitas τόνισε ότι αναμένει να ολοκληρώσει τη συμφωνία στο α΄ εξάμηνο του 2022, και ότι το κόστος της εξαγοράς θα διαμορφωθεί περίπου στα 135 εκατ. Δολάρια, τα περισσότερα των οποίων θα δεσμευτούν το 2022 και το 2023.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ