Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Δεκ-2021 10:41

  Reuters: H UBS δίνει στους υπαλλήλους της που ταξιδεύουν στο Χονγκ Κονγκ λεφτά για την καραντίνα σε ξενοδοχείο

  Reuters: H UBS δίνει στους υπαλλήλους της που ταξιδεύουν στο Χονγκ Κονγκ λεφτά για την καραντίνα σε ξενοδοχείο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η UBS Group προσφέρει στο προσωπικό της στο Χονγκ Κονγκ, το ποσό των 2000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ ημερησίως (256,45 δολάρια), για να καλύψουν τις υποχρεωτικές δαπάνες καραντίνας σε ξενοδοχεία, καθώς η πόλη διατηρεί από τους πιο αυστηρούς περιορισμούς για την πανδημία παγκοσμίως.

  Σε έγγραφο που έχει στην κατοχή του το Reuters, η τράπεζα αναφέρει ότι οι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης μέχρι και τον εκτελεστικό διευθυντή, θα είναι επιλέξιμοι για τις πληρωμές από τώρα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2022.

  Εκπρόσωπος της UBS στο Χονγκ Κονγκ επιβεβαίωσε το περιεχόμενο του εγγράφου.

  Το Χονγκ Κονγκ απαιτεί 21 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας σε ξενοδοχεία, για όσους φτάνουν από τις περισσότερες χώρες, η οποία (καραντίνα) πληρώνεται από τον ταξιδιώτη.

  Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα το Χονγκ Κονγκ απαγόρευσε την είσοδο ταξιδιωτών από τέσσερις αφρικανικές χώρες, και θα επεκτείνει αυτή την απαγόρευση σε ταξιδιώτες που ήταν στην Αυστραλία, στον Καναδά, στο Ισραήλ και σε έξι ευρωπαϊκές χώρες τις τελευταίες 21 ημέρες, εξαιτίας των ανησυχιών για την μετάλλαξη Όμικρον.

  Το Χονγκ Κονγκ είναι ένα από τα τελευταία μέρη στον κόσμο που προωθεί μια στρατηγική μηδενικών κρουσμάτων και έχει από τις πιο αυστηρές απαγορεύσεις σε θέματα ταξιδιών.

  Η στρατηγική αυτή είναι πονοκέφαλος για μεγάλες επιχειρήσεις, όπως τις τράπεζες που προσπαθούν να κρατήσουν το προσωπικό τους στο Χονγκ Κονγκ.

  Η JP Morgan χορηγεί σε κάποια μέλη του προσωπικού της, μια εφάπαξ πληρωμή μέχρι και 5.000 δολαρίων, για να καλύψει το κόστος της καραντίνας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ