Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Δεκ-2021 14:03

  Big Lots: Αναμένει κέρδη-ρεκόρ στο δ΄ τρίμηνο

  Big Lots: Αναμένει κέρδη-ρεκόρ στο δ΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Big Lots αναμένει να καταγράψει κέρδη-ρεκόρ στο δ΄ τρίμηνο, με τη στήριξη μιας ελαφρώς θετικα συγκρίσιμης αύξησης των πωλήσεων.

  Η εταιρεία αναμένει κέρδη 2,05-2,20 δολαρίων ανά μετοχή για το τρίμηνο μέχρι τον Ιανουάριο. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 2,41 δολαρίων ανά μετοχή.

  Για το σύνολο της χρήσης, προβλέπει κέρδη 5,70-5,85 δολαρίων ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν 5,99 δολάρια.

  Η εταιρεία λιανικής αναμένει χαμηλή μονοψήφια μείωση των συγκρίσιμων πωλήσεων για το έτος.

  Αναμένει δε ότι τα μεικτά περιθώρια θα είναι χαμηλότερα στο δ΄ τρίμηνο και στο έτος σε σχέση με το προηγούμενο έτος, κυρίως χάρη στο υψηλότερο κόστος μεταφοράς.

  "Αναμένουμε να δούμε αύξηση του μεικτού περιθωρίου το 2022 κυρίως λόγω της βελτιστοποίησης της προώθησης και της τιμολόγησης, της ανάπτυξης νέων δυνατοτήτων σχεδιασμού και των ευνοϊκών επιπτώσεων του μείγματος”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Bruce Thorn.

  Η μετοχή της Big Lots υποχωρεί σχεδόν 13% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, κοντά στα 38 δολάρια.

  Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το διοικητικό της συμβούλιο ενέκρινε ένα νέο σχέδιο για την επαναγορά μετοχών, μέχρι και 250 εκατ. Δολαρίων, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα.

  Δήλωσε δε πως ολοκλήρωσε περίπου 500 εκατ. Δολάρια σε επαναγορές μετοχών στο γ΄ τρίμηνο, με βάση ένα πρόγραμμα που εγκρίθηκε τον Αύγουστο του 2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ