Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 02-Δεκ-2021 14:11

  Express Inc: Καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη και συγκρίσιμες πωλήσεις, άλμα 11,8% της μετοχής

  Express Inc: Καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη και συγκρίσιμες πωλήσεις, άλμα 11,8% της μετοχής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άλμα 11,8% καταγράφει η μετοχή της Express Inc στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία πώλησης ενδυμάτων και αξεσουάρ λιανικής, ανακοίνωσε ότι εμφάνισε κέρδη και συγκρίσιμες πωλήσεις για το γ΄ τρίμηνο που ήταν υψηλότερα των προσδοκιών, παρά το ότι οι καθαρές πωλήσεις ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

  Τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, διαμορφώθηκαν στα 13,1 εκατ. Δολάρια ή 19 σεντς ανά μετοχή, έναντι των ζημιών 90,3 εκατ. Δολαρίων ή 1,39 δολαρίων ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 17 σεντς, ενώ οι μέσες εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή έκαναν λόγο για 2 πέντε.

  Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 46,6% στα 471,98 εκατ. Δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 503,1 εκατ. Δολαρίων.

  Το κόστος πωλήσεων αυξήθηκε μόλις 2,3%, οδηγώντας το μεικτό περιθώριο στο 33,2% από το 4,3%. Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 46% έναντι εκτιμήσεων για αύξηση 30,2%.

  "Τα αποτελέσματα μας παρέχουν απτές αποδείξεις ότι η ευελιξία, η ποιότητα και η αξία του προϊόντος μας έχει απήχηση στους καταναλωτές. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε θετικές συγκρίσιμες πωλήσεις και επέκταση του μεικτού περιθωρίου σε σχέση με το δ΄ τρίμηνο του 2019”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ