Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Νοε-2021 14:41

  Scotiabank: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα στο τρίμηνο

  Scotiabank: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Bank of Nova Scotia ανακοίνωσε αύξηση των κερδών στο δ΄ τρίμηνο, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν αλλά διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των προβλέψεων.

  Ο καναδικός όμιλος τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τόνισε πως τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,97 δολάρια Καναδά (1,55 δολάρια ΗΠΑ) για την περίοδο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, υψηλότερα από τα 1,42 δολάρια Καναδά πριν από ένα χρόνο.

  Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 2,49 δισ. Δολάρια Καναδά έναντι των 1,83 δισ. Η απόδοση ιδίων κεφαλαίων αυξήθηκε στο 14,8% από το 11%.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 2,10 δολάρια ανά μετοχή, ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 1,91 δολάρια ανά μετοχή.

  Η Scotiabank ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν στα 7,69 δισ. Δολάρια Καναδά από τα 7,51 δισ. Δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 7,92 δισ. Δολάρια Καναδά.

  Τα καθαρά έσοδα από τόκους μειώθηκαν ελαφρώς στα 4,22 δισ. Δολάρια από τα 4,27 δισ. Δολάρια.

  Η τράπεζα τόνισε πως οι προβλέψεις από τις πιστωτικές ζημιές ανήλθαν σε 96 εκατ. Δολάρια Καναδά, σε σχέση με τις προβλέψεις για 330 εκατ. Δολάρια Καναδά πριν από ένα χρόνο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ