Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Νοε-2021 14:09

  Deere & Co: Υψηλότερα των προσδοκιών κέρδη και πωλήσεις

  Deere & Co: Υψηλότερα των προσδοκιών κέρδη και πωλήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2,4% ενισχύεται η μετοχή της Deere & Co στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία γεωργικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις δ΄ τριμήνου χρήσης που ήταν υψηλότερες των προσδοκιών.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,28 δισ. Δολάρια ή 4,12 δολάρια ανά μετοχή, από τα 757 εκατ. Δολάρια ή 2,39 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κέρδη ανά μετοχή 3,87 δολαρίων.

  Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 16,4% στα 11,33 δισ. Δολάρια, ενώ το κόστος πωλήσεων αυξήθηκε 20,7% στα 7,81 δισ. Δολάρια, με το μεικτό περιθώριο να υποχωρεί 31,1% από το 33,5%.

  Ο διευθύνων σύμβουλος John May, τόνισε πως "αναμένουμε η ζήτηση για γεωργικό και κατασκευαστικό εξοπλισμό να συνεχιτεί, επωφελούμενη από τα θετικά θεμελιώδη, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των καλλιεργειών, της οικονομικής ανάπτυξης και των αυξημένων επενδύσεων στις υποδομές”.

  "Την ίδια στιγμή, αναμένουμε ότι θα συνεχιστούν και οι πιέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, δημιουργώντας προβλήματα στους κλάδους μας. Εργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα και να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να προσφέρουν βασικά τρόφιμα και υποδομές, πιο κερδοφόρα και βιώσιμα”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ