Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Νοε-2021 09:27

  Julius Baer: Αυξήθηκαν στο 10μηνο τα assets υπό διαχείριση

  Julius Baer: Αυξήθηκαν στο 10μηνο τα assets υπό διαχείριση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Julius Baer Gruppe ανακοίνωσε ότι τα assets υπό διαχείριση για το 10μηνο του 2021, αυξήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και ότι οι επιδόσεις της σηματοδοτήθηκαν από τη μείωση του κόστους και την ισχυρή αύξηση των περιουσιακών στοιχείων των πελατών.

  Ο ελβετικός όμιλος private banking δήλωσε πως τα assets υπό διαχείριση αυξήθηκαν στα 484 δισ. φράγκα (521,3 δισ. δολαρια), κατά 12% σε ετήσια βάση.

  Οι καθαρές εισροές αυξήθηκαν 4,4%.

  Το μεικτό περιθώριο της τράπεζας μειώθηκε στις 82 μονάδες βάσης από τις 88 μονάδες βάσης του 2020, εξαιτίας της μείωσης της πελατειακής δραστηριότητας σε σχέση με τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα του περασμένου έτους.

  "Ενώ η συνεισφορά του μεικτού περιθωρίου από τα καθαρά έσοδα από τόκους ήταν ελαφρώς χαμηλότερη σε σχέση με το σύνολο της χρήσης 2020, η συμβολή από τα επαναλαμβανόμενα έσοδα από προμήθειες βελτιώθηκε”, τόνισε η Julius Baer, επισημαίνοντας ότι είναι σε σωστή θέση για να πετύχει τους μεσοπρόθεσμους στόχους της.

  Η εταιρεία τόνισε πως ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας Tier 1, συνεχίζει να διαμορφώνεται υψηλότερα των στόχων και ότι η απόδοση κεφαλαίων συνεχίζει να βρίσκεται μεταξύ των υψηλότερων στον κλάδο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ