Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Νοε-2021 14:23

  Macy’s: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για κέρδη και πωλήσεις στο έτος

  Macy’s: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για κέρδη και πωλήσεις στο έτος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Macy’s αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη και τις πωλήσεις στο έτος, διασκεδάζοντας τις ανησυχίες ότι η αλυσίδα πολυκαταστημάτων θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τις ελλείψεις προϊόντων στη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου των εορτών.

  Η μετοχή της εταιρείας σημειώνει άνοδο 3% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

  Μετά από το lockdown του προηγουμένου έτους, τα καταστήματα έχουν κάνει comeback τους τελευταίους μήνες καθώς οι Αμερικανοί επιστρέφουν στα γραφεία και στις κοινωνικές εκδηλώσεις, και είναι διατεθειμένοι να κάνουν αγορές σε αρώματα, ρούχα και επίσημη ένδυση.

  Μια πρόωρη έναρξη των αγορών για την χριστουγεννιάτικη περίοδο, από καταναλωτές που ανησυχούσαν για το ενδεχόμενο να μην υπάρχει ικανοποιητική προσφορά προϊόντων στη διάρκεια της περιόδου, έχει επίσης υποστηρίξει τις πωλήσεις των καταστημάτων λιανικής.

  Η εταιρεία τόνισε πως ανέμενε οι καθαρές πωλήσεις στο σύνολο της χρήσης να διαμορφωθούν στα 24,12-24,28 δισ. δολάρια, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για 23,55-23,95 δισ. δολάρια.

  Επίσης αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 4,57-4,76 δολάρια, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για 3,41-3,75 δολάρια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ