Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Νοε-2021 08:47

  Holcim: Θέτει νέους στόχους για το 2025

  Holcim: Θέτει νέους στόχους για το 2025
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Holcim Ltd παρουσίασε νέους οικονομικούς στόχους και στόχους βιωσιμότητας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για το 2025.

  Ο ελβετικός όμιλος κατασκευών και υλικών ανακοίνωσε ότι οι δραστηριότητες λύσεων και προϊόντων θα συμβάλουν το 30% των πωλήσεων του ομίλου, βασιζόμενος στην εξαγορά της Firestone Building Product.

  "Πετύχαμε αυτό που είχαμε υποσχεθεί με τη στρατηγική μας για 2022, έναν χρόνο νωρίτερα, θέτοντας γερά θεμέλια για την επόμενη εποχή της ανάπτυξης”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Jan Jenisch.

  "Με το νέο μας επίπεδο απόδοσης, έχουμε την ισχύ να επενδύσουμε σε Λύσεις και Προϊόντα για να τα καταστήσουμε το 30% της εταιρείας μας”, πρόσθεσε.

  Στο πλαίσιο των στόχων της για το 2025, η Holcim στοχεύει σε αύξηση των συγκρίσιμων καθαρών πωλήσεων μεταξύ 3%-5% και μια υπέρ-αναλογική αύξηση των επαναλαμβανόμενων κερδών προ φόρων και τόκων.

  Στο επίπεδο της βιωσιμότητας, η Holcim στοχεύει πάνω από το 40% των συμφωνιών να συνδέονται με τους στόχους βιωσιμότητας και θα ανακυκλώσει 75 εκατ. Τόνους υλικών σε όλες τις δραστηριότητες της συμπεριλαμβανομένων 10 εκατ. Τόνων κατασκευαστικών απορριμμάτων και κατεδαφίσεων μέχρι το 2025.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ