Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 16-Νοε-2021 20:42

  Διακοπές στις υπηρεσίες των Google Cloud, Snap, Spotify και άλλων

  Διακοπές στις υπηρεσίες των Google Cloud, Snap, Spotify και άλλων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Διακοπές στις υπηρεσίες τους γνώρισαν την Τρίτη οι εφαρμογές πολλών κοινωνικών δικτύων και δημοφιλείς ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων των Google Cloud, Amazon, Snapchat και Spotify, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

  Το Spotify ανέφερε ότι έχει γνώση "κάποιων θεμάτων αυτή την στιγμή, τα οποία εξετάζουμε", μετά τις αναφορές προβλημάτων από πάνω από 50.000 χρήστες. 

  "Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Κάντε υπομονή, δουλεύουμε για να λύσουμε το πρόβλημα. Στο μεταξύ, προτείνουμε να παραμείνετε συνδεδεμένοι", αναφέρει το Snapchat σε ανάρτηση του στο Twitter.

  Σύμφωνα με ξένα πρακτορεία, οι διακοπές ακολούθησαν προβλήματα στο Google Cloud. Η Alphabet ανέφερε ότι το πρόβλημα έχει μερικώς επιλυθεί, μετά από δέκα λεπτά, αν και θα χρειαστεί χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση. 

  Η ιστοσελίδα DownDetector ξεκίνησε να δείχνει αύξηση των αναφορών για προβλήματα στη χρήση περίπου στις 19:40, επηρεάζοντας Google, Facebook, Instagram, Snapchat, Discord, Spotify, Tiktok καθώς και ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως οι Target, Etsy, Shopify and Home Depot, μεταξύ άλλων. 

  Οι Amazon, Amazon Web Services (AWS) και Cloudflare επίσης επηρεάστηκαν. 

  Η Google έκανε λόγο για ένα θέμα με τις υπηρεσίες στο Cloud. "Πιστεύουμε ότι τα θέματα με το Cloud Networking έχει μερικώς επιλυθεί", ανακοίνωσε.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ