Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 16-Νοε-2021 09:39

  Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Bouygues

  Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Bouygues
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο γαλλικός όμιλος Bouygues ανακοίνωσε κέρδη που υπερέβησαν τις εκτιμήσεις στο εννεάμηνο, καθώς η ανάκαμψη τον επέστρεψε στα προ πανδημίας επίπεδα.

  Ο όμιλος ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη 1,14 δισ. Ευρώ σε σχέση με τα κέρδη των 681 εκατ. Ευρώ από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Τα κέρδη διαμορφώθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεων για 1,13 δισ. Ευρώ.

  Μετά την πανδημία επιβράδυνε τις δραστηριότητες στις αρχές του προηγουμένου έτους, η Bouygues γρήγορα συρρίκνωση τις ζημιές της χάρη στις συσσωρευμένες εντολές στις κατασκευαστικές της δραστηριότητες και στην ραγδαίως αναπτυσσόμενη μονάδα τηλεπικοινωνιών.

  Η γαλλική εταιρεία έκανε επίσης λόγο για ισχυρότερα κέρδη στις τηλεοπτικές δραστηριότητες TF1 και στο κατασκευαστικό τμήμα Colas, καθώς και στην υψηλότερη καταναλωτική βάση της Bouygues Telecom.

  Η Tf1, στην οποία η γαλλική εταιρεία έχει πλειοψηφικό μερίδιο, προχώρησε στα τέλη Οκτωβρίου σε αναβάθμιση των εκτιμήσεων για το σύνολο της χρήσης, καθώς η ζήτηση για τηλεοπτική διαφήμιση ανέκαμψε από τα χαμηλά της πανδημίας.

  Η tF1 σχεδιάζει να συγχωνευτεί με την Μ6, μια συμφωνία που μέχρι το τέλος του έτους θα συγχωνεύσει τους δύο μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Γαλλίας, και θα καταλαμβάνει τα τρία τέταρτα της τηλεοπτικής διαφημιστικής αγοράς.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ