Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Νοε-2021 14:12

  Spectrum Brands: Καλύτερα των προσδοκιών κέρδη και πωλήσεις

  Spectrum Brands: Καλύτερα των προσδοκιών κέρδη και πωλήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Spectrum Brands Holdings ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις για το δ΄ τρίμηνο χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της ΗΗΙ, που ήταν υψηλότερα των προσδοκιών, παρά τις προκλήσεις από τον κορονοϊό που επηρεάζουν τις αλυσίδες εφοδιασμού.

  Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο τα σχέδια της για την πώληση των δραστηριοτήτων Hardware & Home Improvement (HHI) έναντι 4,3 δισ. δολαρίων στην ASSA Abloy, σε μια συμφωνία που δεν έχει ακόμη κλείσει.

  Συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της ΗΗΙ, τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αυξήθηκαν στα 50,3 εκατ. δολάρια ή 1,16 δολάρια ανά μετοχή, από τα 45,5 εκατ. δολάρια ή 1,05 δολάρια.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,11 δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 1,10 δολάρια.

  Οι πωλήσεις μειώθηκαν 1,2% στα 1,16 δισ. δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 1,10 δισ. Δολάρια, καθώς οι πωλήσεις προσωπικής και οικιακής φροντίδας αυξήθηκαν 2,3%.

  Η εταιρεία αναμένει ότι οι πωλήσεις για τη χρήση 2022 θα αυξηθούν κατά μεσαίο-υψηλό μονοψήφιο ποσοστό, ακόμη και μετά την απορρόφηση ενός αναμενόμενου επιπλέουν επιπέδου πληθωρισμού, ύψους 230-250 εκατ. δολαρίων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ