Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Νοε-2021 13:48

  Delivery Hero: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα έσοδα

  Delivery Hero: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα έσοδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Delivery Hero προχώρησε σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα έσοδα προς το υψηλότερο εύρος των προηγουμένων εκτιμήσεων, καθώς η εταιρεία online delivery επωφελείται από τις συνεχιζόμενες επενδύσεις στον κλάδο.

  Ο γερμανικός όμιλος έχει αυξηθεί ραγδαία κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού, και έχει επενδύσει σημαντικά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό quick commerce, το οποίο έχει στόχο την παράδοση αγαθών σε περίπου 10-15 λεπτά.

  Η αύξηση της ζήτησης για παραγγελίες από το σπίτι στη διάρκεια της πανδημίας, έχει προσελκύσει περισσότερες εταιρείες σε αυτές τις δραστηριότητες, οι οποίες ήδη αρχίζουν να προκαλούν ένα κύμα ενοποίησης.

  Η αμερικανική ανταγωνιστική DoorDash αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει την φιλανδική Wilt, σε μια εξαγορά ύψους 7 δισ. Ευρώ.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Delivery Hero, Niklas Oestberg, τόνισε πως η συμφωνία αυτή δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στη Delivery Hero, καθώς οι ευρωπαϊκές δραστηριότητες της εταιρείας είναι "σχετικά μικρές”, κάτω από το 7% του συνόλου.

  Η Delivery Hero αναμένει τώρα να ανακοινώσει έσοδα και μεικτό όγκο εμπορευμάτων για το 2021, στο υψηλότερο επίπεδο των προηγουμένων προβλέψεων, καθώς αύξησε τον αριθμό των Dmarts -κεντρικά τοποθετημένων αποκλειστικών αποθηκών που εξυπηρετούν μόνο διαδικτυακούς πελάτες- σε 861 από 704 στο τέλος Ιουνίου.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ