Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Νοε-2021 11:46

  Taylor Wimpey: Καλές οι επιδόσεις της στο β΄ εξάμηνο

  Taylor Wimpey: Καλές οι επιδόσεις της στο β΄ εξάμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Taylor Wimpey PLC ανακοίνωσε ότι οι επιδόσεις στο β΄ εξάμηνο μέχρι σήμερα ήταν καλές, με τον πληθωρισμό στις τιμές κατοικιών να αντισταθμίζουν πλήρως τον πληθωρισμό στο κόστος κατασκευής.

  Αναμένει δε ότι τα αποτελέσματα για το σύνολο της χρήσης θα διαμορφωθούν αντίστοιχα των εκτιμήσεων.

  Η βρετανική εταιρεία κατασκευής κατοικιών, τόνισε πως η αγορά έχει παραμείνει θετική στο β΄ μισό του 2021, με ισχυρή καταναλωτική ζήτηση και διαθεσιμότητα στεγαστικών δανείων.

  Αναμένει να πετύχει τους προηγούμενους στόχους για τη λειτουργική κερδοφορία, συμπεριλαμβανομένων κοινοπραξιών, περίπου 820 εκατ. στερλίνων (1,10 δισ. δολαρίων), υψηλότερα από τα 300,3 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  Η ολοκλήρωση κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναμένεται να διαμορφωθούν στο ανώτερο εύρος των εκτιμήσεων του 2021 για 13.200-14.000 κατοικίες.

  Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει πετύχει ισχυρό ρυθμό πωλήσεων 0,91 κατοικιών την εβδομάδα, στο β΄ εξάμηνο του έτους, υψηλότερα από τις 0,76 κατοικίες στο αντίστοιχο διάστημα του 2020.

  Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, το βιβλίο παραγγελιών (εκτός των κοινοπραξιών) διαμορφώθηκε στα 2,8 δισ. στερλίνες, ποσό που αντιστοιχεί σε 10.643 κατοικίες.

  Η εταιρεία τόνισε ότι εχει υποστεί πιέσεις στο κόστος και στη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων υλικών και έλλειψη οδηγών, αν και υπήρξε κάποια χαλάρωση σε ορισμένους τομείς και αναμένει ότι οι συνθήκες θα βελτιωθούν σταδιακά.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ