Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Νοε-2021 10:38

  Marks & Spencer: Άλμα 17% για τη μετοχή μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

  Marks & Spencer: Άλμα 17% για τη μετοχή μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άλμα 17% καταγράφει η μετοχή της Marks & Spencer μετά από την ανακοίνωση ότι επέστρεψε στα κέρδη στο α΄ μισό της χρήσης 2022, ενώ αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τα θέματα στην αγορά εργασίας και στα logistics, θα ασκήσουν πιέσεις στο κόστος.

  Η εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου πρόσθεσε ότι θα εξετάσει την έναρξη πληρωμής μερισμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος κατανομής κεφαλαίου, μόλις οι δραστηριότητες επιστρέψουν σε βιώσιμο ρυθμό αύξησης των κερδών.

  Τα προ φόρων κέρδη για το εξάμηνο που έληξε στις 2 Οκτωβρίου, διαμορφώθηκαν στα 187,3 εκατ. στερλίνες (253,9 εκατ. δολάρια), σε σχέση με τις ζημιές των 87,6 εκατ. στερλίνων πριν από ένα χρόνο.

  Τα προσαρμοσμένα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 269,4 εκατ. στερλίνες, σε σχέση με τις ζημιές των 17,4 εκατ. στερλίνων για το εξάμηνο μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2020.

  Η M&S ανακοίνωσε πως αναμένει να ανακοινώσει προσαρμοσμένα προ φόρων κέρδη για τη χρήση, ύψους 500 εκατ. στερλίνων, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 350 εκατ. στερλίνες τον Αύγουστο.

  Τα έσοδα στο εξάμηνο αυξήθηκαν στα 5,11 δισ. στερλίνες από τα 4,09 δισ. στερλίνες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ