Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Νοε-2021 15:06

  Νέα συνεργασία της AIG Europe με την Europ Assistance

  AIG
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η AIG Europe S.A, Υποκατάστημα Ελλάδας, o διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την Europ Assistance S.A. Υποκατάστημα Ελλάδας, αναγνωρισμένη εταιρία στον κλάδο υπηρεσιών φροντίδας και παροχής βοήθειας. 

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από την 1η Δεκεμβρίου 2021 η Europ Assistance, θα προσφέρει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχημάτων στους ασφαλισμένους της AIG, σε υφιστάμενους και νέους πελάτες, αντικαθιστώντας την υπάρχουσα εταιρία οδικής βοήθειας "INTER PARTNER ASSISTANCE S.A.".

  Σημειώνεται ότι η Europ Assistance εδρεύει στη Γαλλία και διατηρεί νομίμως υποκατάστημα στην Ελλάδα, επί της οδού Πειραιώς 205 & Παν. Τσαλδάρη στον Ταύρο Αττικής, με ΑΦΜ 997520759, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η δέσμευση της εταιρίας συνίσταται στην άμεση παροχή υπηρεσιών βοήθειας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο. Οι ασφαλισμένοι στην AIG στην Ελλάδα, από τις αρχές Δεκεμβρίου, μπορούν να καλούν την EUROP ASSISTANCE στο 210 3497024. 

  Ο Giuseppe Zorgno, Country Manager της AIG Europe στην Ελλάδα, δήλωσε: "Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία με την Europ Assistance Υποκατάστημα Ελλάδος, αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της AIG να  επιδιώκει να προσφέρει ολοκληρωμένα και ποιοτικά πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από τη νέα συνεργασία μας, οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν ένα εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών, που καλύπτουν τις ανάγκες καθημερινής βοήθειας και προστασίας του ασφαλισμένου. Μαζί με την Europ Assistance δρούμε άμεσα, ανθρώπινα και κυρίως αποτελεσματικά, προσφέροντας βοήθεια με προτεραιότητα τον Άνθρωπο".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ