Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Νοε-2021 14:17

  DR Horton: Υπερέβησαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο τρίμηνο

  DR Horton: Υπερέβησαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μετοχή της εταιρείας κατασκευής κατοικιών DR Horton, ενισχύεται 1,4% στις προσυνεδριακές συναλλαγές καθώς ανακοίνωσε κέρδη που υπερέβησαν τις εκτιμήσεις στο δ΄ τρίμηνο χρήσης που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

  Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 1,339 δισ. δολάρια ή 3,70 δολάρια ανά μετοχή για το τρίμηνο, υψηλότερα από τα 829 εκατ. δολάρια ή 2,24 δολάρια ανά μετοχή πριν από έναν χρόνο.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 8,109 δισ. δολάρια από τα 6,4 δισ. δολάρια πριν από έναν χρόνο.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 3,39 δολάρια και έσοδα 7,829 δισ. δολάρια.

  Τα έσοδα από την κατασκευή κατοικιών αυξήθηκαν 24% στα 7,6 δισ. δολάρια από τα 6,2 δισ. δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  "Οι συνθήκες της αγοράς κατοικιών παραμένουν πολύ εύρωστες, με τη ζήτηση των αγοραστών να υπερβαίνει την τρέχουσα ικανότητα μας να παραδίδουμε σπίτια στις περισσότερες από τις αγορές μας”, ανέφερε σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος Donald R. Horton.

  Ωστόσο, πρόσθεσε, "συνεχίζουμε να βιώνουμε σημαντικά προβλήματα στην εφοδιαστική μας αλυσίδα, συμπεριλαμβανομένων ελλείψεων και καθυστερήσεων παραδόσεις σε συγκεκριμένα οικοδομικά υλικά, σε συνδυασμό με τη στενότητα στην αγορά εργασίας”.

  Η εταιρεία περιόρισε σκοπίμως τον ρυθμό πωλήσεων κατοικιών με την πώληση κατοικιών αργότερα στον κατασκευαστικό κύκλο, "για να ευθυγραμμιστεί με τα επίπεδα παραγωγής και να διασφαλίσει καλύτερα τη βεβαιότητα ολοκλήρωσης των κατοικιών για τους αγοραστές μας”.

  Η DR Horton αναμένει τώρα έσοδα για τη χρήση 2022 ύψους 32,5-33,5 δισ. δολαρίων, σε σχέση με τις τρέχουσες συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 40,3 δισ. δολάρια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ