Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Νοε-2021 13:51

  Macy’s: Θεσπίζει κατώτατο μισθό για όλους τους εργαζομένους της και δωρεάν εκπαίδευση

  Macy’s: Θεσπίζει κατώτατο μισθό για όλους τους εργαζομένους της και δωρεάν εκπαίδευση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Macy’s Inc ανακοίνωσε σειρά νέων παροχών για τους υπαλλήλους της, συμπεριλαμβανομένου ενός υψηλότερου κατώτατου μισθού στα 15 δολάρια την ώρα, ενός προγράμματος εκπαίδευσης και μεγαλύτερης ευελιξίας στη λήψη αδειών.

  Τα νέα έρχονται σε μια στιγμή που οι ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού οδηγούν πολλές επιχειρήσεις να συναγωνίζονται επιθετικά για να διατηρήσουν το προσωπικό τους.

  Η αλυσίδα πολυκαταστημάτων τόνισε πως ξεκινώντας τον Φεβρουάριο του 2022, θα επενδύσει περί τα 35 εκατ. δολάρια σε τέσσερα χρόνια, σε ενισχυμένα οφέλη.

  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους Αμερικανούς συναδέλφους, ωρομίσθιους και με μηνιαίο μισθό, και θα καλύπτει το 100% των διδάκτρων, των βιβλίων και των τελών για μαθήματα στο λύκειο, προετοιμασίας για το κολέγιο, εκμάθησης αγγλικής γλώσσας, bachelor και επαγγελματικών πιστοποιητικών εντός του δικτύου της Macy’s.

  Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την εκπαιδευτική πλατφόρμα Guild Education για να δημιουργήσει το πρόγραμμα.

  Όλοι οι εργαζόμενοι, θα δικαιούνται κατώτατο μισθό στα 15 δολάρια ανά ώρα, κάτι που θα εφαρμοστεί πλήρως από τον Μάιο του 2022.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ