Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Νοε-2021 10:14

  BAE Systems: Διατηρεί τις εκτιμήσεις για το 2021

  BAE Systems: Διατηρεί τις εκτιμήσεις για το 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η BAE Systems διατηρεί τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης και τονίζει πως ο αγωγός των ευκαιριών της είναι ισχυρός.

  Η βρετανική αμυντική εταιρεία τόνισε πως έχει μετριάσει και διαχειρίζεται τις πιέσεις στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ως εκ τούτου έχει μέχρι στιγμής αποφύγει οποιεσδήποτε σημαντικές επιπτώσεις 

  Πρόσθεσε ότι το χαρτοφυλάκιο της είναι σε σωστή θέση για να επωφεληθεί από τις αυξημένες δαπάνες στην άμυνα για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, μέσω των δραστηριοτήτων της στην Αυστραλία, και ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις για το AUKUS, ήταν στρατηγικά σημαντικές για την εταιρεία.

  Τον Ιούλιο η εταιρεία ανέμενε οι πωλήσεις να αυξηθούν κατά 3%-5% το 2021, με βάση την ισχυρή ισοτιμία στερλίνας έναντι του δολαρίου.

  Η εταιρεία ανέφερε πωλήσεις 20,86 δισ. στερλινών (28,15 δισ. δολαρίων) το 2020.

  Αναμένει δε τα υποκείμενα κέρδη προ φόρων και τόκων να αυξηθούν κατά 6%-8%, ενώ το 2020 η ΒΑΕ ανακοίνωσε υποκείμενα ΕΒΙΤ 2,04 δισ. στερλίνων.

  "Η ζήτηση για τις δυνατότητες μας παραμένει υψηλή και έχουμε έναν ισχυρό αγωγό ευκαιριών για το ευρύ γεωγραφικό μας χαρτοφυλάκιο”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Charles Woodburn.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ