Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Νοε-2021 23:28

  T-Mobile: Ξεπέρασε τις προσδοκίες στα κέρδη γ' τριμήνου, έχασε τα έσοδα

  T-Mobile: Ξεπέρασε τις προσδοκίες στα κέρδη γ' τριμήνου, έχασε τα έσοδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η T-Mobile US είδε τα κέρδη της για το γ' τρίμηνο να ξεπερνούν τις προσδοκίες των αναλυτών, ωστόσο τα έσοδά της, παρότι αυξήθηκαν, κινήθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

  Ειδικότερα, η εισηγμένη ανακοίνωσε καθαρά κέρδη για το γ' τριμήνο 691 εκατ. δολάρια ή 55 σεντς ανά μετοχή, από 1,25 δισ. δολάρια ή 1 δολάριο ανά μετοχή το προηγούμενο τρίμηνο. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 50 σεντς ανά μετοχή, σύμφωνα με τη FactSet.

  Η T-Mobile είδε τα έσοδα να αυξάνονται στα 19,6 δισ. δολάρια από 19,3 δισ. δολάρια στο γ' τρίμηνο του 2020, ενώ οι αναλυτές "έβλεπαν" 20,2 δισ. δολάρια. 

  Η εταιρεία κατέγραψε 1,3 εκατ. καθαρές προσθήκες στις προπληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

  Η εταιρεία αναθεώρησε προς τα πάνω τις προσδοκίες της για τις συνέργειες από τη συγχώνευση με τη Sprint και τώρα αναμένει 3,2 έως 3,5 δισ. δολάρια σε συνέργειες που περιλαμβάνουν διάφορες μειώσεις δαπανών και "αποφευγόμενο κόστος από την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων". 

  Για το σύνολο του έτους, η T-Mobile προβλέπει καθαρές προσθήκες πελατών  στις προπληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας από 5,1 έως 5,3 εκατομμύρια, μειωμένες από την προηγούμενη πρόβλεψή της για 5 έως 5,3 εκατομμύρια καθαρές προσθήκες.

  Η μετοχή της T-Mobile US έκλεισε με μικρές απώλειες 0,05%, ωστόσο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη συνεδρίαση της Wall ενισχυόταν κατά 1,9%. Από την αρχή του χρόνου, η μετοχή υποχωρεί κατά 14%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ