Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 01-Νοε-2021 10:16

  Αυξήθηκαν 16% οι πωλήσεις των malls που βρίσκονται σε χώρους της ΙΚΕΑ

  Αυξήθηκαν 16% οι πωλήσεις των malls που βρίσκονται σε χώρους της ΙΚΕΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι δραστηριότητες εμπορικών κέντρων της ΙΚΕΑ, από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των ενοικιαστών των χώρων της, αυξήθηκαν 16% σε σταθερό νόμισμα για τους 12 μήνες μέχρι τον Αύγουστο, στα 6,6 δισ. ευρώ.

  Η Ingka Centres, η οποία διαθέτει 47 malls σε καταστήματα της ΙΚΕΑ σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κίνα, και σχεδιάζει να αποκτήσει παρουσία και στη Βόρεια Αμερική και στην Ινδία, τόνισε πως η επισκεψιμότητα αυξήθηκε 1% καθώς είχε μειωθεί 13% εξαιτίας του lockdown στην Ευρώπη στις αρχές του 2020, αλλά αυξήθηκαν στη Ρωσία και στην Κίνα.

  Το ποσοστό πληρότητας παρέμεινε σταθερό στο 94%, ενώ η περιοχή που ενοικιάζει η ΙΚΕΑ είναι μεγαλύτερη των 4.000 εκατ. Τμ.

  Αντίστοιχα με την ΙΚΕΑ, η Ingka Centres έχει τροποποιήσει τη στρατηγική της τα τελευταία χρόνια και προσθέτει μικρότερες αστικές τοποθεσίες στα μεγάλα malls εκτός πόλεως, καθώς προσαρμόζεται στην μεταβαλλόμενη αγοραστική συμπεριφορά.

  Αναζητά δε ακίνητα σε μεγάλες ευρωπαϊκές και βορειοαμερικανικές πόλεις, και το 2020 προχώρησε στις πρώτες τέτοιες εξαγορές, στο Λονδίνο και στο Σαν Φραντσίσκο.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ