Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Οκτ-2021 11:27

  Deliveroo: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης

  Sky News: Η Deliveroo ετοιμάζει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου τον Μάρτιο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία διανομής τροφίμων Deliveroo αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης, καθώς η μεικτή αξία των παραγγελιών της στο γ΄ τρίμηνο αυξήθηκε 58% σε ετήσια βάση, παρά το lockdown που επιβλήθηκε στις περισσότερες αγορές.

  Η βρετανική εταιρεία, η οποία έχει σημειώσει ισχυρές επιδόσεις στη διάρκεια των lockdowns, ανακοίνωσε ότι αναμένει η μεικτή συναλλακτική αξία να αυξηθεί κατά 60%-70% αυτό το έτος, υψηλότερα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 50%-60%.

  Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος WIll Shu, τόνισε πως η Deliveroo εμφάνισε ισχυρή πρόοδο στο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένης και της παρουσίασης μιας νέας υπηρεσίας ταχείας παράδοσης ειδών τροφίμων-παντοπωλείου, με την ονομασία Deliveroo Hop.

  "ΕΝώ έχουμε υπόψη μας τις τρέχουσες και πιθανές μακροοικονομικές διαταραχές και αβεβαιότητες, αναμένουμε περαιτέρω ισχυρές επιδόσεις στο υπόλοιπο του έτους και αυξάνουμε τις εκτιμήσεις μας για την ανάπτυξη του GTV στο σύνολο της χρήσης”, τόνισε.

  Η αξία των παραγγελιών της Deliveroo στο τρίμηνο αυξήθηκε στα 1,59 δισ. στερλίνες, με τον αριθμό των παραγγελιών να ενισχύεται 64% στα 74,6 εκατ.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ