Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Οκτ-2021 15:10

  ManpowerGroup: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη, χαμηλότερα τα έσοδα

  ManpowerGroup: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη, χαμηλότερα τα έσοδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτώση 3,2% καταγράφει η μετοχή της ManpowerGroup στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού ανακοίνωσε κέρδη γ΄ τριμήνου που ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων, αλλά τα έσοδα διαμορφώθηκαν χαμηλότερα.

  Η "ισχυρή” ζήτηση και μια συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη, μετριάστηκαν από τους περιορισμούς στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις της πανδημίας.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 97,7 εκατ. δολάρια ή 1,77 δολάρια ανά μετοχή, από τα 10,3 εκατ. δολάρια ή 18 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,93 δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 1,91 δολάρια.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 12,1% στα 5,14 δισ. δολάρια, αλλά ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων για 5,30 δισ. δολάρια.

  Το κόστος των υπηρεσιών αυξήθηκε 11,1% στα 4,29 δισ. δολάρια, καθώς το μεικτό περιθώριο βελτιώθηκε στο 16,6% από το 15,8%.

  Η εταιρεία τόνισε ότι αναμένει τα κέρδη ανά μετοχή δ΄ τριμήνου μεταξύ 1,99-2,07 δολαρίων, έναντι εκτιμήσεων για 2,04 δολάρια.

  "Η ζήτηση παγκοσμίως παρέμεινε ισχυρή καθώς οι πελάτες μας συνεχίζουν να ψάχνουν για εξειδικευμένα ταλέντα και λύσεις για το εργατικό δυναμικό που θα τους βοηθήσουν να φέρουν εις πέρας τα επιθυμητά επιχειρηματικά αποτελέσματα”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Jonas Prising.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ