Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Οκτ-2021 14:09

  Travelers: Υποχώρησαν τα κέρδη, διαμορφώθηκαν καλύτερα από ό,τι αναμενόταν

  Travelers: Υποχώρησαν τα κέρδη, διαμορφώθηκαν καλύτερα από ό,τι αναμενόταν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ασφαλιστική εταιρεία ακινήτων και για ατυχήματα Travelers Cos., ανακοίνωσε πτώση των κερδών γ΄ τριμήνου, τα οποία ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων, καθώς οι υψηλότερες επενδυτικές αποδόσεις κυρίως από το χαρτοφυλάκιο του μη σταθερού εισοδήματος, αμβλύνουν το πλήγμα από την αύξηση των ζημιών από καταστροφές.

  Η εταιρεία, θεωρείται σημείο αναφοράς για τον ασφαλιστικό κλάδο και παραδοσιακά ανακοινώνει τα αποτελέσματα της πριν από τις ομόλογες της.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 655 εκατ. δολαρίων ή 2,60 δολαρίων ανά μετοχή, για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν 1,67 δολάρια ανά μετοχή.

  Στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, η αμερικανική ασφαλιστική είχε ανακοινώσει κέρδη 798 εκατ. δολαρίων ή 3,12 δολαρίων ανά μετοχή.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά έσοδα προ φόρων από επενδύσεις, ύψους 771 εκατ. δολαρίων, υψηλότερα 15% από το προηγούμενο έτος.

  Τα χαμηλά επιτόκια και οι ισχυρές κεφαλαιαγορές στις ΗΠΑ βοήθησαν την ασφαλιστική να φέρει υψηλότερες αποδόσεις από τις επενδύσεις της σε μη σταθερό εισόδημα, που αντισταθμίζει τις χαμηλές αποδόσεις από τις επενδύσεις σε σταθερό εισόδημα.

  Οι ζημιές της Travelers από τις καταστροφές που προκάλεσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, καθαρές από αυτασφάλιση, διαμορφώθηκαν στα 501 εκατ. δολάρια, σε σχέση με τα 397 εκατ. δολάρια πριν από έναν χρόνο.

  Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν 6% στα 8,81 δισ. δολάρια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ