Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Οκτ-2021 11:46

  Skoda Auto: Διακόπτει την παραγωγή της για δύο εβδομάδες

  Skoda Auto: Διακόπτει την παραγωγή της για δύο εβδομάδες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Skoda Auto ανακοίνωσε διακοπή της παραγωγής της για δύο εβδομάδες, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία έχει να αντιμετωπίσει την έλλειψη επεξεργαστών παγκοσμίως, και άλλων εξαρτημάτων.

  Η Skoda θέλει να ολοκληρώσει 10.000 ημιτελή αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της διακοπής της παραγωγής, στη διάρκεια της οποίας θα αφήσει μόνο μια γραμμή παραγωγής να λειτουργεί, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

  "Η Skoda Auto αντιμετωπίζει δυσκολίες με την έλλειψη κρίσιμων εξαρτημάτων, γεγονός που την υποχρέωσαν να περιορίσει σημαντικά την παραγωγή τις τελευταίες εβδομάδες”, ανέφερε ο εκπρόσωπος Tomas Kotera.

  Η Skoda, θυγατρική της Volkswagen, τόνισε στις 7 Οκτωβρίου ότι θα μειώσει σημαντικά ή ακόμη και θα σταματήσει την παραγωγή από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι το τέλος του έτους, εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης επεξεργαστών που πλήττει τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Ο κλάδος αυτοκινήτου να σημειωθεί ότι είναι η ραχοκοκκαλιά της τσεχικής οικονομίας, απασχολεί 180.000 εργαζόμενους και αντιπροσωπεύει το ένα τέταρτο της βιομηχανικής παραγωγής.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ