Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Οκτ-2021 13:13

  Ελληνογερμανικό: Έκτη ισχυρότερη παρουσία η Ελλάδα στην 36η Anuga

  Ελληνογερμανικό: Έκτη ισχυρότερη παρουσία η Ελλάδα στην 36η Anuga
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με την Ελλάδα να κατατάσσεται στο ΤΟΡ 10 των ισχυρότερων συμμετοχών και συγκεκριμένα στην 6η θέση, έπεσε η αυλαία της 36ης Anuga, της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης τροφίμων και ποτών, που παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας διατήρησε τον διεθνή χαρακτήρα της και έδωσε το "σύνθημα" για επανεκκίνηση της παγκόσμιας εκθεσιακής βιομηχανίας.

  Η φετινή Anuga, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έλαβε χώρα από τις 09. -13.10.2021, στην Κολωνία, με περισσότερους από 70.000 επισκέπτες από 169 χώρες (76% εκτός Γερμανίας) και περισσότερους από 4.600 εκθέτες από 98 χώρες.

  Η συμμετοχή της Ελλάδας ήταν για άλλη μια φορά δυναμική, με 172 φυσικούς εκθέτες, που κάλυψαν 4.120 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, και 13 ψηφιακούς εκθέτες. Διοργανωτής του Εθνικού Περίπτερου ήταν ο Enterprise Greece Invest & Trade, ο κρατικός φορέας του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ η παρουσία της Ελλάδας στην Anuga 2021 ενισχύθηκε και από τις Ελληνικές Ομαδικές Συμμετοχές των εταιρειών  GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και Promo Solution καθώς και από πολλούς μεμονωμένους Έλληνες εκθέτες.

  Επιπλέον, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης, πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή στην Anuga με τη συμμετοχή Ελλήνων αγοραστών του κλάδου τροφίμων και ποτών.

  Ως υβριδική εκδήλωση, η Anuga 2021 προσέφερε επίσης μια ψηφιακή πλατφόρμα για τους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης: την Anuga @home. Εκτός από τη δυνατότητα εντατικής δικτύωσης, εξασφάλισε κι ένα πλούσιο πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων, συνεδρίων, συζητήσεων και παρουσιάσεων από κορυφαίους εμπειρογνώμονες και εταιρείες του κλάδου.

  Η επόμενη Anuga θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2023.

  Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027 και στο E-Mail: koelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.anuga.com.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ