Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Οκτ-2021 11:07

  Pearson: Η ζήτηση για τη διαδικτυακή εκπαίδευση αντιστάθμισε το πλήγμα από τον κορονοϊό

  Pearson: Η ζήτηση για τη διαδικτυακή εκπαίδευση αντιστάθμισε το πλήγμα από τον κορονοϊό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο εκπαιδευτικός όμιλος Pearson ανακοίνωσε ότι ο κορονοϊός και μια σφιχτή αγορά εργασίας είχε πλήξει τις εγγραφές στα αμερικανικά κοινοτικά κολλέγια, αλλά η αύξηση της διαδικτυακής μάθησης και των εξετάσεων, σημαίνει ότι παραμένει σε τροχιά επίτευξης των στόχων για το σύνολο της χρήσης.

  Η βρετανική εταιρεία τόνισε πως τα έσοδα από τη μονάδα εικονικής μάθησης έχουν αυξηθεί 14% στο εννεάμηνο, ενώ και οι πωλήσεις μαθημάτων αγγλικής γλώσσας, αυξήθηκαν 15% καθώς ξεκίνησαν εκ νέου τα διεθνή ταξίδια και οι χορηγήσεις βίζας.

  Το νέο app της Pearson χρησιμοποιείται από περισσότερους από 2 εκατ. ανθρώπους. "Αυτό συμβαίνει εδώ και 12 εβδομάδες”, ανέφερε ο CEO της εταιρείας Andy Bird στο Reuters.

  Η σταθερή ζήτηση για τις υπηρεσίες βοήθησε ώστε να αντισταθμιστούν οι συνεχιζόμενες πιέσεις στο τμήμα μαθημάτων της Pearson για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου οι πωλήσεις μειώθηκαν 9%, κυρίως λόγω των χαμηλότερων εγγραφών σε κοινοτικά κολλέγια.

  Συνολικά, τα υποκείμενα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν 10% στο εννεάμηνο, έναντι της αύξησης 17% στο α΄ εξάμηνο, λόγω των δύσκολων συγκρίσεων για το γ΄ τρίμηνο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ