Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Οκτ-2021 17:16

  H Microsoft κλείνει το LinkedIn στην Κίνα

  H Microsoft κλείνει το LinkedIn στην Κίνα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κλείσει την έκδοση του LinkedIn η οποία λειτουργεί στην Κίνα, σηματοδοτώντας το τέλος εποχής για τις αμερικανικής ιδιοκτησίας social-media στην ασιατική χώρα.

  Το LinkedIn, σε ανακοίνωση του την Πέμπτη, σημειώνει ότι έλαβε την απόφασή του λόγω του γεγονότος ότι "αντιμετωπίζει ένα λειτουργικό περιβάλλον με σημαντικά μεγαλύτερες προκήσεις και απαιτήσεις συμμόρφωσης στην Κίνα".

  Τον Μάρτιο, η ρυθμιστική αρχή διαδικτύου της Κίνας ενημέρωσε αξιωματούχους του LinkedIn να προχωρήσουν σε καλύτερη ρύθμιση του περιεχομένου του, δίνοντάς τους προθεσμία 30 ημερών, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται η Wall Street Journal. Πιο πρόσφατα, το LinkedIn ενημέρωση ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ασχολούνται κυρίως με ζητήματα Κίνας ότι τα προφίλ τους έχουν μπλοκαριστεί στην κινεζική εκδοχή του μέσου, δεδομένου ότι περιείχαν "απαγορευμένο περιεχόμενο".

  Το LinkedIn σημειώνει ότι θα αντικαταστήσει την κινεζική έκδοσή του με μια υπηρεσία αναζήτησης εργασίας χωρίς κανένα στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή χωρίς τη δυνατότητα να καταγράφονται απόψεις και να αναρτώνται άρθρα επικαιρότητας και ειδήσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ