Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Οκτ-2021 09:10

  Just Eat: Αυξήθηκαν 25% οι παραγγελίες της στο γ΄ τρίμηνο

  Just Eat: Αυξήθηκαν 25% οι παραγγελίες της στο γ΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία υπηρεσιών παραγγελίας και παράδοσης τροφίμων μέσω διαδικτύου Just Eat Takeaway.com, ανακοίνωσε αύξηση 25% στις παραγγελιες της στα 266 εκατ. στο γ΄ τρίμηνο, με την αύξηση να είναι χαμηλότερη στις ΗΠΑ.

  Ο συνολικός αριθμός ήταν ελαφρώς χαμηλότερος από αυτόν που αναμενόταν από τους αναλυτές της ING Bank, οι οποίοι είχαν προβλέψει ότι οι παραγγελίες θα αυξηθούν 35% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, στα 287 εκατ.

  Η αύξηση στη Βρετανία, την μεγαλύτερη αγορά της εταιρείας, ανήλθε στο 51%, αλλά στις ΗΠΑ σημείωσε τη μικρότερη αύξηση, κατά 3%.

  "Με τον περισσότερο κόσμο να επιστρέφει στην προ πανδημίας ζωή, η ανάπτυξη μας στο γ΄ τρίμηνο έχει παραμείνει ισχυρή. Η Just Eat βρίσκεται σε καλή θέση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, την παραδοσιακή μας εποχή ανάπτυξης”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Jitse Groen.

  Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την εξαγορά ύψους 7,3 δισ. Δολαρίων της αμερικανικής ανταγωνιστικής GrubHub τον Ιούνιο, και ο διευθύνων σύμβουλος Matt Maloney τόνισε πως σχεδιάζει να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο.

  Η εταιρεία επανέλαβε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης και αναμένει ζημιές σε επίπεδο EBITDA 280-380 εκατ. ευρώ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ